Gå til sidens hovedinnhold

Suzann 19 over par

Suzann Pettersen avsluttet US Open med en 78-runde. Totalt endte hun 19 over par.

Suzann fikk en dårlig start på søndagens runde. Det ble bogey på de to første hullene, og front nine ble i det hele tatt ingen god opplevelse for Tutta. Hun pådro seg ytterligere to bogeys, i tillegg til en dobbelt bogey, og var seks over par allerede etter ni hull.

Vanskelig bane
Hun kom seg litt på back nine, der hun bare var en over par på den vanskelige banen, men sju over totalt på runden var langt fra bra nok til å hevde seg i årets utgave av den prestisjetunge turneringen.

Det var kanskje særlig puttingen som sviktet for Suzann i helgen. På den siste runden brukte hun 33 putter, nesten to på hvert eneste hull, og det er for mye om hun skal henge med i toppen. Søndag traff hun bra med fairways, men klarte ikke å omsette de gode utgangspunktene i green-treff, og de vanskelige forholdene rundt greenene og de tøffe flaggplasseringene, gjorde oppgaven vanskelig for Norges beste golfspiller. Hun traff bare halvparten av greenene på normert antall slag.

- Scoren isolert sett høres jo mye ut, men det er som Annika Sørenstam sa på gårsdagens pressekonferanse: Hun har aldri spilt på en vanskeligere bane med verre pinneplasseringer, og det sier jo litt, sier Suzanns manager, Jan Ove Nystuen.

Suzann selv er også godt fornøyd med utviklingen.

Bra helg
- Det har vært en bra helg. Jeg fikk tilbake den gode følelsen, og må bare fortsette å spille og bruke de slagene jeg trener på ute på banen også, sier Suzann etter siste runde av årets vanskeligste turnering.

Hun ligger på en delt 52. plass før alle er i hus søndag.

Nå skal Suzann trene en uke, før det er Jamie Farr Owens Corning Classic helgen etter. Deretter kommer hun tilbake til Norge for å trene mer.

Annika Sørenstams drøm om å vinne alle fire Grand Slam-turneringene i en og samme sesong, ser ut til å gå vasken. Den svenske verdenseneren ligger seks slag bak teten etter litt over halvspilt siste runde.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken