*Nettavisen* Nyheter.

Suzann mangler det lille ekstra

Suzann Pettersen sliter med å komme seg under par i US Open.

26.06.05 19:32

Lørdagens runde gikk hun på 75 slag, fire over par, hvilket betyr at hun er 12 over par sammenlagt. Det er nok til en delt 54. plass før alle er i hus med sine tredje runder.

Suzann får det ikke helt til å stemme i US Open, selv om hun sier at lørdagens runde relativt sett er den beste hun har gått i år. Manglende uttelling på greenen og en dobbelt bogey på hull 16, gjorde sitt til at hun endte på fire over par lørdag.

- Dette er den beste runden min sett i lys av det jeg ønsker å prestere der ute. Den gode følelsen for det jeg holder på med, blir gradvis bedre, og veien opp er ikke så lang, sier Suzann.

Lørdag brukte hun 29 putter, noe som er det beste hun har gjort så langt i US Open. De foregående rundene er det blitt henholdsvis 30 og 32, noe som er hakket for mye om hun skal ha noen mulighet til å henge med i teten. Det er en vanskelig bane, med tykk og seig rough, noe Suzann har fått merke de gangene hun ikke har truffet fairway. Det har også dessverre skjedd litt for ofte på Cherry Hills Country Club-banen.

Positivt for Suzann er at hun driver langt. Hun er på 2. plass på den statistikken i turneringen, bare slått av Brittany Linicombe. På statistikken for fairway-treff ligger hun på 22. plass, mens hun har mye å hente på greens in regulation. Der er hun på 54. plass. På puttingen ligger hun foreløpig som nummer 40.

Siste runde går søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.