Gå til sidens hovedinnhold

Suzann mot årsbeste

Golfesset Suzann Pettersen gikk den første runden av Wegmans Rochester LPGA på to slag over par, og deler 39. plassen med 27 andre jenter.

Suzann holdt paren på 16 av 18 hull, men måtte ta til takke med bogeys på hull 12 og 13. Dermed endte hun på 74 slag og ligger på en 39. plass - hele ti slag bak lederkvinnen Becky Morgan.

31-åring fra Wales fikk en drømmestart med ni birdies på den første runden. Dermed leder hun turneringen tre slag foran Lorena Ochoa fra Mexico.

Selv om det er langt opp til lederkvinnen, har Suzann Pettersen fortsatt gode muligheter til å sikre seg en god plassering - kanskje hennes beste for sesongen. Opp til de fire jentene som deler femteplassen skiller det bare fire slag.

Dette er Pettersens tredje turnering siden hun gjorde comeback på LPGA-touren for to helger siden. I den første, Shoprite Classic, klarte hun ikke cuten, mens det ble en fin opptur sist helg. Hun spilte inn sine første dollar for sesongen med en delt 49. plass, etter at hun var helt oppe på en sjetteplass midtveis i den andre runden.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken