RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SV-er vil droppe Giske

Oslo (NTB): Selv om Trond Giske (Ap) ønsker seg en ny periode som kulturminister, kan det hende at han får kamp om posten fra SV hvis det blir valgseier for de rødgrønne til høsten.

Det er Snorre Valen, SVs førstekandidat til Stortinget fra Sør-Trøndelag, som i en radiodebatt på NRK tirsdag kveld luftet ambisjonene til SV, skriver Dagbladet.

? Nå sitter ikke SV med kulturministeren, men det skal vi sørge for å gjøre noe med i neste regjeringsperiode, sa Valen under debatten i programposten Dagsnytt 18.

Valen understreker overfor avisen at utspillet kom spontant, men mener det er gode grunner til at kulturministerposten bør havne hos SV.

? Først og fremst fordi SV er et kulturparti, og fordi det er mange kunstnere som stemmer på oss, sier han, og legger til at han synes Giske er «den flinkeste kulturministeren vi har hatt». (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere