RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SV-politiker og havresekken

Sist oppdatert:
SV-politiker Audun "Bush-dødare" Lysbakken skal være valgobersvatør for OSSE i Florida under årets amerikanske presidentvalg. Spørsmålet er om Lysbakken holder seg habil
Stortingsrepresentant Lysbakken er nemlig kjent som en radikal og hardtslående motstander av regimet til president Bush – som søker seg gjenvalgt.

Ikke bare tilhører Lysbakken en fløy i SV som beskrives som museumsvokterne, han var også en av de mest aktive i kampanjen Tellhim.no.

Tellhim.no skulle gjøre politisk jordskjelv i USA med en helsides annonse i Washington Post der det norske folk – snarere bestemt radikale studenter – ikke liker George W. Bush.

Nå har Lysbakken greid å skaffe seg innpass hos OSSE – Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa – som valgobservatør. Og hvor hen?

Lysbakken trakk vinnerloddet og får observere valget i Florida – staten som ble beskyldt for valgfusk. Hvem er det som styrer i Florida? Joda, det er storebroren til president Bush.

Organisasjonen for Sikkerhet og Samarbeid i Europa vil ha en "upartisk" observatør til det meget viktige presidentvalget i en meget viktig delstat.

Er Lysbakken det rette valget?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere