RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svak guiding fra datalagrer

Sist oppdatert:
Amerikanske Overland Storage fikk et resultat på linje med konsensus i siste kvartal, men guider under konsensus for inenværende kvartal
Overland Storage som tilbyr datalagringsprodukter for den midtre delen av markedet, blant annet i konkurranse med Tandberg Data, innfridde i sitt regnskapmessige fjerde kvartal som ble avsluttet 30. juni.

Selskapet fikk et overskudd for kvartalet på 3,3 millioner dollar, eller 25 cent. Det er på linje med konsensus innhentet av First Call. Omsetningen endte på 56,5 millioner dollar, en kraftig økning fra fjorårets 35 millioner.

Selskapet ser imidlertid en flat utvikling i inntektene i inneværende kvartal. Resultatmessig ser selskapet en klar svekkelse, og forventer 16 cent pr. aksje. Konsensus for kvartalet ligger ifølge First Call på 21 cent.

Overland varsler at de for sitt inntektsår 2004, vil satse tungt på diskbaserte applikasjoner og båndbaserte løsninger for den øvre delen av midtsegmentet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere