RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svak nedgang for Fred. Olsen-tvillinger

Sist oppdatert:
Det var en svak nedgang for Fred. Olsen-selskapene Bonheur og Ganger Rolf i tredje kvartal
Ganger Rolfs driftsinntekter var 132,1 millioner i kvartalet, mot 109,9 millioner kroner i fjor. Bonheurs driftsinntekter var 130,3 millioner i tredje kvartal, mot 109,9 millioner kroner i fjor.

- Økningen skyldes i hovedsak cruise-segmentet, økte inntekter fra boreriggen Bulford Dolphin, som var uten beskjeftigelse i tilsvarende kvartal i fjor, samt vindkraftparken Crystal Rig som kom i full produksjon fra 1. juni i år, heter det i meldingen fra .

Ganger Rolfs driftsresultat (EBIT) for kvartalet ble positivt med 16,9 millioner, en nedgang på 0,2 millioner i forhold til foregående år. Bonheur fikk et driftsresultat (EBIT) for kvartalet ble positivt med 15,1 millioner, en nedgang på 2,3 millioner i forhold til foregående år.

- Inntektsøkningen ble oppveiet av økte avskrivninger på boreriggen Bulford Dolphin samt avskrivninger og kostnadsførte prosjekter innen vindkraft, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere