*Nettavisen* Nyheter.

Svak start for Filmstjerne

TV 2s storsatsning «Filmstjerne» ble ingen umiddelbar seersuksess.

12.09.05 16:33

(SIDE2): En av TV 2s store satsninger denne høsten er programmet «Filmstjerne» hvor deltakerne kjemper om to hovedroller i en ny norsk film.

Fredag hadde programmet premiere, men verken premieresendingen eller søndagens sending kunne skilte med noen hyggelige tall for TV 2.

Fredagssendingen hadde 264 000 seere og på søndagen ble det 229 000. Men TV 2 mister ikke motet eller håpet.

- Vi hadde jo håpet på en bedre start, men vi depper ikke, vi er fornøyd med programmet, sier informasjonsmedarbeider i TV 2, Håvard Solem, til side2.

Solem har tro på programmet og håper at de skal kunne bite fra seg så godt som mulig. Målet er nemlig 500.000 seere i snitt når høsten er omme.

- Vi mener vi har et knallprodukt og vi går ut i fra at det tar litt tid for folk å komme inn i det og venne seg til det, sier han.

Solem legger også litt av skylden for dårlig oppslutning på hard konkurranse.

- Det er jo en av tidenes mest spennende valg og det gikk jo på NRK fredag, i tillegg gikk kampen mellom Brann og Lillestrøm på NRK søndag, så det var hard konkurranse, men det kommer «Filmstjerne» til å få gjennom hele høsten, forklarer Solem.

Solem kan trøste seg med at da «Idol» hadde sin premieresending, våren 2003, viste seertallene deres kun 246.000 og i dag er konseptet et av TV 2s største suksesser.

Les alt om «Filmstjerne»:

Fra Cæsar til Filmstjerne

- Filmstjerne-kandidater i Bergen

Blir film av «Filmstjerne»

- Nei til «Filmstjerne»

Maria falt for Idol-stjerne

Tjelta vil ha en rival

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag