RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svake hedgefond

Sist oppdatert:
Etter å ha vært "det eneste riktige" under børskrisen i 2002, har hedgefondene møtt veggen. Peter Warren, Arne Vaagen og Ole Andre Halvorsen tjener knapt penger for investorene
Det er Finansavisen som skriver dette.

Avisen viser til at de som har sittet med en gjennomsnittsportefølje på Oslo Børs har hatt en avkastning på 15 prosent siden sommeren 2002.

Til sammenligning har Peter Warrens WarrenWicklund Multi-Strategy generert kun et minioverskudd til sine investorer i denne tidsperioden.

De høyprofilerte forvalterne Ole Andreas Halvorsen og Arne Vaagen har heller ikke klart å gi gode avkastningstall de siste årene. Etter at Halvorsen hadde levert astronomiske 250 prosents avkastning til sine kunder til høsten 2001, har avkastningen vært pluss/minus null de siste årene.

Vaagen leverte også god avkastning for noen år siden. I år har imidlertid avkastningen vært på 1,2 prosent, skriver Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere