RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svakere fra Altinex

Sist oppdatert:
Oljeteknologiselskapet Altinex kan ikke vise til noen spesielle forbedring i selskapets tradisjonelle drift i fjerde kvartal, og venter fortsatt på å bli kvalifisert som olejselskap
Altinex har meldt om driftsinntekter på 12,1 millioner kroner i fjerde kvartal, ned fra 14,2 millioner i samme periode i året før.

Det ga et driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) og kostnadene tilknyttet Altinex Oil på 2,75 millioner kroner, ned fra 3,1 millioner i fjerde kvartal 2003.

Inkludert Altinex Oil endte EBITDA på 0,7 millioner, mot 3,1 millioner i 2003. Resultat før skat ble på marginale 0,1 millioner, ned fra 2,1 i samme periode i 2003.

Venter fortsatt

Når det gjelder oppstarten av olje- og gasselskapet Altinex Oil er det lite nytt å finne i rapporten. Selskapet venter fortsatt på å bli prekvalifisert for norsk sokkel, men har en stab på 9 fagpersoner på plass.

- Det arbeides konkret med å identifisere og å få kjøpt felt- og lisensandeler som passer inn i selskapets strategi. Slike kjøp vil kunne kreve vesentlig kapitaltilførsel, heter det i rapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere