Svakere fra Unison

Forsikringsselskapet fikk lavere overskudd enn året før.

Forsikringsselskapet Unison har lagt frem sitt resultat etter fjerde kvartal.

Før skatt fikk selskapet et resultat på 4,3 millioner kroner. Det er en nedgang fra 6,4 millioner kroner i fjerde kvartal 2008. Det tekniske resultatet før sikkerhetsavsetninger viser et underskudd på 4 millioner kroner og det er en kraftig forbedring fra et underskudd på 31,2 millioner kroner i fjerde kvartal året før.

Tekniske resultat ble på minus 3 millioner kroner mot 12,3 millioner kroner i pluss i fjerde kvartal 2008. Summen av premie å egen regning steg til 62,8 millioner millioner kroner fra minus 37,8 millioner kroner samme periode året før.

I fjerde kvartal 2009 ble summen av erstatningskostnader på egen regning viser minus 44,5 millioner kroner fra pluss 33,5 millioner kroner i fjerde kvartal 2008.

Resultatet fra ikke tekniske regnskap viser et overskudd på 7,3 millioner kroner mot minus 5,9 millioner kroner i fjerde kvartal 2008.

- Hovedfokus for 2010 er å sørge for en kontrollert tilvekst av lønnsomt premievolum gjennom eksisterende og nye distribusjonskanaler og samarbeidspartnere. Mulighetene for vekst er gode og vi opprettholder målsettingen om å nå et tilfredsstillende premievolum i løpet av to år, sier administrerende direktør Kåre Ulvin i Unison.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.