RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svakere resultat for Mamut

Sist oppdatert:
IT-selskapet Mamut, med Eilert Hanoa i spissen, leverte svakere resultat i andre kvartal i år enn i fjor, men omsetningen peker riktig vei. Sjekk resultatet her
Eilert Hanoa, toppsjef i IT-selskapet Mamut, kunne i dag presentere resultater for andre kvartal og første halvår.

Selskapet melder om økte driftsinntekter, og kan notere seg en årlig vekst på 26 prosent. I første kvartal fikk selskapet driftsinntekter på 43,3 millioner kroner mot 34,5 millioner kroner samme periode i fjor.

Driftsresultatet falt derimot, og i andre kvartal i år havnet det på 1,8 millioner kroner mot 2,9 millioner kroner samme periode i fjor.

Resultatet før skatt endte på 2,06 millioner kroner i første kvartal mot 3,09 millioner kroner samme periode i fjor.

Selskapet har ved utgangen av andre kvartal 40,9 millioner kroner i kontanter mot 53,3 millioner kroner samme periode i fjor.

Mamut skriver i sin resultatrapport at de er godt posisjonert for videre vekst i sine eksisterende markeder og at e vil lansere flere nye produkter og tjenester i 2005, som vil bidra til høyere topplinjevekst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere