RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svakt fra Altinex

Sist oppdatert:
Det lille oljeselskapet Altinex leverte svake resultater for andre kvartal. Les mer her
Altinex satsing på å bli et oljeselskapet fører til svake resultater i andre kvartal. Det viser selskapets kvartalsrapport mandag.

Resultat før skatt var på minus 11,4 millioner kroner av en omsetning på 10 millioner kroner i andre kvartal. På samme tid i fjor var resultat før skatt på 1,1 millioner kroner av en omsetning på 1,1 millioner kroner.

Driftsresultatet var på minus 10,2 millioner kroner i andre kvartal, mot 1,1 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

- Resultatet påvirkes vesentlig av at Altinex Oil har valgt å kostnadsføre større innkjøp av seismisk data til leteprosjekter hvor selskapet planlegger å søke om tildeling av lisens i høstens TFO-runde, heter det i kvartalsrapporten.

Og det heter videre:

- Utviklingen av konsernet har fortsatt i tråd med fastlagt strategi - med hovedvekt på å vurdere og få kjøpt andeler i olje- og gassprosjekter, utvikling av produkt- og tjenestespekteret innen segmentet Olje Service og oppbygging av et internasjonalt salgs- og markedsapparat for mobil avvanning, heter det i meldingen for andre kvartal.

Altinex hentet 105 millioner kroner i en emisjon i andre kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere