RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svakt fra Hexagon

Sist oppdatert:
Hexagon Composites sliter med et svakt vindkraftmarked, og gikk i minus i andre kvartal. Det varsles også underskudd for hele året
Hexagon Composites fikk et resultat før skatt på minus 3,3 millioner kroner i andre kvartal, mot minus 4,4 samme kvartal i fjor.

Driftsinntektene økte fra 74,4 til 65,6 millioner kroner, mems driftsresultat før goodwillavskrivninger (EBITA) gik fra minus 1,3 til pluss 2,1 millioner kroner.

- Hexagon Composites leverte utilfredsstillende resultater i andre kvartal 2003, oppsummeres det av selskapet selv i kvartalsmeldingen.

- Comrod fortsatte trenden fra 1. kvartal med god vekst i omsetning og resultat og også Ragasco hadde en tilfredsstillende omsetning og resultatutvikling. Den svake utviklingen i vindkraftmarkedet fortsatte som forventet også i denne perioden og medførte at omsetningen og resultatet for Devold AMT ble ytterligere svekket. Utviklingen i markedet for Raufoss Alternative Fuel Systems (RAFS) var også skuffende, noe som førte til svekket omsetning og resultat, heter det videre.

- Styret forventer en økende omsetning og bedrede marginer samlet sett for konsernet i andre halvår, men det må likevel forventes et negtivt resultat for året som helhet på grunn av det svake resultatet i første halvår, skriver selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere