RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svakt igjen fra Fred. Olsen-søstrene

Sist oppdatert:
Fred. Olsens børsnoterte søsterselskaper Ganger Rolf og Bonheur sliter videre, og måtte se driftsunderskudd på linje med samme periode i fjor
Bonheur fikk et driftsunderskudd på 19,5 millioner kroner i første kvartal, mot minus 19,4 millioner i fjor. Ganger Rolf fikk på sin side et underskudd på 19 millioner kroner, mot minus 19,7 millioner i samme periode i fjor.

Omsetningen til Bonheur falt fra 87,7 millioner i første kvartal 2002 til 74,6 millioner i årets første kvartal. Utviklingen i Ganger Rolf er omtrent identisk.

Det er spesielt de svake tallene til riggene i Fred. Olsen Energy og Borgå-konsernets egen rigg Bulford Dolphin som trekker ned.

I den resterende virksomheten i Bonheur og Ganger Rolf, er det cruisevirksomheten som trekker opp. Både Fred. Olsen Energy og Sterling bidro med negative tall som tilknyttede selskaper, mens tankrederiet First Olsen Tankers trakk opp.

Resultat før skatt i kvartalet var negativt med 170,2 millioner for Bonheur og 118,3 millioner for Ganger Rolf.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere