RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svakt kvartal for TV 2

Sist oppdatert:
TV 2-konsernet og konsernsjef Kåre Valebrokk opplevd et svak tredje kvartal som følge av nye tap på Kanal 24 og store kostnader til OL-sendingene. Salget av TV Norge-aksjene reddet bunnlinjen
TV-kanalen gikk i tredje kvartal med et overskudd på 18 millioner kroner, ned fra 26,2 millioner kroner i samme periode i fjor.

Driftsinntektene økte fra 319,8 millioner ifjor til 365 millioner i årets tredje kvartal. Som følge av store kostnader blant annet til OL, så falt driftsredsultatet fra drøye 11 millioner kroner til 3,9 millioner.

TV 2.-regnskapene er forøvrig preget av store finansposter. Det skydles tap i forbindelse med Knala24 på 109 millioner kroner og enn inntektesføring av gevinsten på salget av TV Norge på knappe 83 millioner kroner.

TV 2 Nettavisen gikk i pluss på driften i tredje kvartal, 1,8 millioner kroner, mot et tap i samme periode i fjor på 7,2 millioner kroner.

- Det er god utvikling i både inntekter og markedsandeler i alle selskapene. Vi ser derfor positivt på årets siste kvartal, skriver gruppen i rapporten.

Som følge av det lave rentenivået forventer Tv 2 at den høye aktiviteten i konsumvarebransjene vil fortsette, noe som også vil kunne bidra til en fortsatt økt reklamevekst både på tv, radio og internett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere