RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svakt som ventet fra Nordic Semi

Sist oppdatert:
Nordic Semicontuctor leverte svake tall som ventet i fjerde kvartal
Chipselskapet Nordic Semicontuctor var ute med sin resultatrapport torsdag. Tidligere har selskapet vært ute med et resultatvarsel. Tallene ble så dårlig som ventet.

Resultat før skatt falt til minus 5,5 millioner kroner i fjerde kvartal, mot minus 1,4 millioner kroner i samme kvartal året før.

Driftsinntektene steg imidlertid kraftig og var på 74,8 millioner kroner i siste kvartal. I fjerde kvartal 2003 var inntektene på 36 millioner kroner.

Styret i Nordic Semi var ute å meldte om bedre resultater fremover.

- På bakgrunn av disse positive trender er det styrets oppfatning at Nordic Semiconductor har et svært godt grunnlag for en fortsatt sterk vekst og god lønnsomhet, og at selskapet både industrielt og finansielt er godt rustet for å utnytte dette grunnlaget. Styret forventer at driftsinntekter for 2005 vil ligge i intervallet 380-450 millioner kroner, heter det i meldingen fra selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere