RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svarer på islendingenes inntog i NEMI (Ny)

Sist oppdatert:
De store innsideaksjonærene i Norway Energy & Marine Insurance har nå vektet seg opp etter at islandske Straumur Budaras tidligere i uken kjøpt 10 prosent. Islendingene benekter at de ønsker å kjøpe opp konsernsjef Arild Ingierd & Co
Nytt: Kommentarer fra Straumur

Det er innsiderne Ivar S. Williksen, Sigmund Romskoug og Thore Amundsen i NEMI som nå gjennom sitt selskap Norway Marine Insurance AS har vektet seg opp.

Norway Marine Insurance AS har ifølge en melding kjøpt nye 99.000 aksjer i NEMI. Aksjen ble kjøpt på 48 kroner pr. aksje.

Norway Marine Insurance har etter kjøpet 9,8 prosent av aksjene i NEMI.

Kjøpet må ses i sammenheng med at den islandske investeringsbanken Straumur Budaras tidligere denne uken meldt at de hadde kjøpt seg opp til en eierandel på 9,98 prosent i NEMI.

Straumur har tatt posisjonen i løpet av kort tid, og ligger nå rett under eiergrensen på 10 prosent som gjelder for norske finansforetak.

En talsmann for Straumur sier til iMarkedet.no i dag at det ikke ligger noe strategisk bak Straumur investering i NEMI.

- Dette er en relativt liten handel gjort av vår egenhandelsavdeling. Vi så en relativt lavt priset aksje. sier talsmannen til iMarkedet.no.

Han presiserer at forsikring ikke er en del av Straumurs forretningsplan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere