Gå til sidens hovedinnhold

Svært alvorlig skadd etter knivstikking i Namsos

Namsos/Oslo (NTB-Alexander Vestrum og Linus Hauge): Tilstanden til kvinnen som ble knivstukket i Namsos, er ustabil og skadene svært alvorlige. En kvinne er løslatt etter å ha blitt pågrepet onsdag.

Den skadde kvinnen er i midten av 30-årene og bor på Namsos bo- og servicesenter, der hun ble knivstukket i leiligheten sin. Hun ble operert ved Sykehuset Namsos, opplyser Helse Nord-Trøndelag. Kvinnen har skader i brystkassen. Skadene betegnes som svært alvorlige, og tilstanden hennes er ustabil, ifølge sykehuset.

Kvinnen ble onsdag ettermiddag brakt til St. Olavs hospital i Trondheim med helikopter. De gir omtrent samme beskrivelse av kvinnens tilstand.

- Hun er meget alvorlig skadd, og situasjonen er fortsatt ustabil og uavklart, sier kommunikasjonssjef Marit Kvikne til NTB. Den knivskadde kvinnen ligger på sykehusets intensivavdeling.

- Etter samtale med vedkommende og andre opplysninger i saken anses hun ikke å være den gjerningspersonen som står bak knivstikkingen, sier politiadvokat Jørgen Aunet til NTB. (©NTB)