RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lien, Kyrre (SCANPIX)

Svein kastet på glattcelle

Sist oppdatert:
- Jeg gjorde ikke noe gærent, sier Svein Østvik.

(SIDE2): Den tidligere «Charterfeber»-kjendisen og «Skal vi danse»-deltakeren (48) ble pågrepet av politiet utenfor Ullevaal stadion, Oslo, søndag kveld.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Jeg var rett og slett på feil sted til feil tid, og gjorde ikke noe gærent i det hele tatt. Vi var en stor gjeng som gikk i tog opp til Ullevaal stadion og plutselig kom det masse politi som sperret av veien, sier Østvik til VG.

Sammen med 30 andre supporterer ble han fraktet til Grønland politistasjon. Østvik måtte sitte på glattcella i fem timer, men ble ikke bøtelagt. Han synes det er bra at politiet reagerer på voldssituasjoner, men mener i hans sammenheng at de tok feil.

- Her var det en gjeng som bare skapte god stemning, og derfor synes jeg de skulle sett an situasjonen før de buret inn alle sammen.

Operasjonsleder i Oslo politisidstrikt bekrefter overfor VG at de tok inn en del folk på glattcelle i går. Han sier at det skyldtes amper stemning og at det ble kastet knallskudd og bluss mot politifolk og biler. Operasjonslederen ønsker ikke å kommentere enkelt personer, men opplyser at en del av de som ble tatt ble sluppet på stedet, eller fikk kun noen timer i arresten.

37 arrestert
Etter det Nettavisen forstår lignet bråket i Oslo i går det hele mer en markering av Vålerengas siste hjemmekamp for sesongen, da en gruppe ble tatt hånd om da de marsjerte mot Ullevaal stadion samtidig som de oppførte seg som idioter.

LES MER: 37 casuals arrestert

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere