RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Sigurdsøn, Bjørn (SCANPIX)

Svensk Ap-leder med hasj-tabbe

Skulle «ta en Obama», men det gikk ikke så bra...

Da lederen for det svenske arbeiderpartiet, Socialdemokraterna, Mona Sahlin, skulle forsøke å kopiere Barack Obamas velkjente slagord «Yes, we can» ble det en helt annen episode enn planlagt.

«S we can»
For på Socialdemokraternas konferanse om fremtiden i Vesterås utbrøt Mona Sahlin: «S we can!» («S» er forkortelsen for Socialdemokraterna, red.anm.).

Men slagordet ga ikke svenske journalsiter først og fremst en assosiasjon til Barack Obama. Derimot gikk tankene til den svenske organisasjonen Swecan.

Cannabis-organisasjon
Organisasjonen er «en samlingsplass for cannabisentusiaster og en kilde til korrekt og vitenskapelig forankrede fakta om veksten», skriver organisasjonen på sin hjemmeside.

- Det var jo gøy i går, men skal jeg bruke slagordet igjen, så får jeg vel legge til at jeg ikke tenker på å legalisere cannabis, sier Mona Sahlin i en kommentar om forvekslingen til det svenske nyhetsbyrået TT.

PS. Obamas familie er ikke helt ukjent med cannabisbruk de heller: Obamas bror arrestert

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere