RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk bondelykke

Det er ikke bare i Norge at «Jakten på kjærligheten» er en suksess. Også i Sverige har det blitt både bryllup og forlovelse.

(Side2:) På sin egen 25-årsdag gikk drømmen i oppfyllelse for Isabel Ornby. Bonden Anders Jönsson gikk ned på kne og fridde, melder Aftonbladet. De to møttes på «Bonde söker fru», den svenske versjonen av «Jakten på kjærligheten».

Isabel mistenkte at noe var i gjære da kjæresten overrasket henne med den første bursdagspresangen: en overnatting på Selma lagerlöfs spa. Og ved middagsborden skjønte hun hva det var som foregikk.

- Han var så nervøs hele middagen. Han kunne ikke konsentrere seg og var skikkelig stille, ler den nyforlovede 25-åringen. Senere på dagen gikk turen til en gullsmed der en ring ble kjøpt i hui og hast.

- Det var kanskje ikke helt planlagt, men ekspeditrisen var så trivelig, ler Anders.

Tilbake på hotellrommet gikk Anders ned på kne.

- Det er helt utrolig, det kiler i magen. Det var virkelig ikke det jeg hadde forestilt meg da jeg la frierbrevet i postkassen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere