RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk millionavtale til Data Respons

Sist oppdatert:
Kenneth Ragnvaldsen og Data Respons får flere svenske millioner. Les mer her:
Data Respons melder i dag at deres datterselskap i Sverige har signert en løsningskontrakt til en verdi av 17,1 millioner svenske kroner. Kontrakten består av serieleveranser av innebygde dataløsninger (Embedded Solutions) for en kunde innen vareautomatindustrien. Leveransene skal skje i 2006 og 2007.

Data Respons får ansvaret for serieleveranser av avanserte systemer til vareautomatmaskiner. Løsningen inngår i hjertet av kundens system og er kritisk for deres suksess. Løsningen innbefatter både kundetilpasset teknologi og avanserte datamoduler fra vårt partnernetteverk. Data Respons lange erfaring og kompetanse med slike komplekse leveranser var avgjørende for kundens valg av Data Respons som strategisk partner.

- Denne kontrakten er et resultat av et godt samarbeid. Sammen har vi forbedret funksjonalitet, teknologisk plattform og pris på sluttproduktet til kunden, Ved at vi påtar oss helhetsansvaret for løsningen gjør vi kunden mer effektiv. De kan fokusere på applikasjon, totalleveranse, marked og salg. Data Respons gjør det vi kan - Embedded Solutions, skriver adm. direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons i meldingen.

- Kontraktfaksen går varm om dagen, sier Ragnvaldsen. Den sterke ordreinngangen som vi så i 2005 fortsetter inn i 2006. Dette er veldig oppmuntrende og gir inspirasjon for å nå vår visjon om å bli ledende i Europa innen Embedded Solutions innen 2010, avslutter Ragnvaldsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere