RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk politi gir ikke opp jakten på dobbeltdrapsmann

Linköping (NTB-TT): Svensk politi skal innhente DNA-prøver fra ytterligere 300 menn i håp om å finne den som knivdrepte en åtte år gammel gutt og en 56 år gammel kvinne på gata i Linköping.

Snart seks år har gått siden det brutale dobbeltdrapet på Åsagatan i Linköping, uten at etterforskningen har gitt svar på hvem som sto bak.

En ukjent gjerningsmann overfalt og drepte åtte år gamle Mohammed Ammouri og 56 år gamle Anna-Lena Svenson med kniv. Alt tyder på at de to var tilfeldige ofre.

Politiet pågrep i mars 2005 en polsk statsborger, men mannen ble løslatt etter kort tid fordi det ikke var samsvar mellom hans DNA og spor som ble funnet på kniven drapsmannen hadde etterlatt på åstedet.

800 menn som befant seg i Linköping på drapsdagen har tidligere avlagt DNA-prøve for å bli sjekket ut av saken, men de svenske etterforskerne nekter å gi opp.

Nå skal ytterligere 300 menn innkalles til avhør og oppfordres til å avgi DNA-prøve, skriver avisen Östgöta Correspondenten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere