RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk tabloid i pluss

Sist oppdatert:
Den svenske tabloiden Expressen forbedret resultatet med 200 millioner kroner. Dermed kan Bonnier melde om et positivt driftsresultat på drøye to millioner.

I løpet av årets åtte første måneder forbedret Expressen resultatet med 200 millioner kroner, sammenliknet med samme periode i fjor.

Den voldsomme resultatforbedringen fører til at avisen faktisk tjener penger og har et positivt driftsresultat på 2,2 millioner kroner. Det gikk ikke spesielt godt for tabloiden i fjor, men nå har avisen altså klart å vende minus til pluss.

Expressen har fått økte inntekter og minsket kostnadene. Annonseinntektene har økt med drøye seksten prosent de samme åtte månedene sammenliknet med i fjor. Opplaget har også økt jevnt i ett år.

Også nettavisen Expressen.se viser sterk utvikling og er ifølge Bonnier Sveriges neste største medienettsted. I løpet av september kommer Expressen.se å ha to millioner unike besøkende.

- Det kjennes veldig bra at vi så langt har lykkes med å gjennomføre det tøffe omstillingsprogrammet vi besluttet i 2001 og med et bedre resultat enn vi da regnet med. Fremfor alt lykkes vi øke inntektene samtidig som vi gjorde store kostnadsbesparinger, sier Expressens administrerende redaktør Bengt Ottosson i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere