RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svenske dømt for sykkelsex

Sist oppdatert:
Skar opp dekkene og tilfredsstilte seg selv på setet.

En 40-åring fra Östersund i Sverige ble fredag dømt for tre ganger å ha tilfredsstilt seg selv på sykkelseter. Ved tre forskjellige tilfeller skar han opp dekkene på sykkelen til kvinner han synes var attraktive, for deretter å gni seg selv mot setet for seksuell tilfredsstillelse, skriver thelocal.se.

I retten ble det fremholdt at en av kvinnene levde i frykt i flere måneder, etter at 40-åringen gjentatte ganger masturberte på hennes sykkel.

Mannen hevdet at årsaken til hendelsene, som han har innrømmet, er at han ikke var klar i toppen etter en vanskelig separasjon våren 2007.

Mannen var også tiltalt for ytterligere fem tilfeller av sykkelvandalisme, men på grunn av bevisets stilling ble han ikke dømt for disse forholdene.

Påtalemyndigheten ba om at mannen skulle fengsles for flere måneder, men straffen ble redusert på grunn av mannens plettfrie rulleblad fra tidligere. Andre formildende omstendigheter var at han selv har valgt å søke profesjonell hjelp for å endre oppførselen sin, samt at han har sittet varetektsfengslet en stund allerede.

Dermed ble mannen idømt en bot på 10.000 svenske kroner. I tillegg må han betale oppfriskning på 3000 kroner til hver av kvinnene for ødeleggelsene på deres sykler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere