*Nettavisen* Nyheter.

Svenske dødsfall etterforskes som mulige drap

Stockholm (NTB-TT): En kvinne og et spedbarn er funnet døde i den midtsvenske byen Arboga. Politiet vet ikke om det ligger noe kriminelt bak dødsfallene, men etterforsker saken som et mulig dobbeltdrap.

Kvinnen og barnet ble funnet døde mandag formiddag i en leilighet i sentrum av Arboga, skriver avisen Aftonbladet på sine nettsider. Kvinnen var i 35-årsalderen, opplyser en talsmann for politiet.

Dødsfallene blir etterforsket som mulige drap, ifølge politiet. Teknikere var mandag i leiligheten for å undersøke stedet.

- Teknikere er på stedet for å finne ut hva som er skjedd. Jeg kan ikke si så mye mer akkurat nå. Vi banker på dører og prater med folk, forteller Terje Lund på politikontoret i Västmanland.

- Vi avventer resultatene fra den tekniske undersøkelsen. Det er ikke sikkert vi får noe svar på det før i morgen, legger han til.

Politiet fikk melding om dødsfallet ved 11-tiden mandag formiddag. En person ringte da og sa at to personer lå døde i en leilighet i Arboga. Ambulanse ble sendt til stedet, og ambulansen tilkalte etter kort tid politiet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.