Svenske forsvunnet i Bergen

Har du sett Jouni Nyman (43)?

29.10.08 13:39

(iBergen.no) Det svenske politiet i Motala etterlyser 43 år gamle Jouni Nyman. Han ble sist sett helgen 30-31. august 2008.

- Han var ute på en restaurant i Motala og spiste middag med sin bror. Han fortalte ham at han skulle reise til Bergen samme dag og jobbe som sveiser for et vikarbyrå, sier kriminalinspektør Bo Pettersson ved politiet i Motala til iBergen.no.

Reiste til Bergen
Men Nyman kom etter alt å dømme aldri så langt.

- Ingen har hørt noe fra ham siden. Spørsmålet nå er om han i det hele tatt har reist til Bergen, sier politioverbetjent Tove Lian Mathiesen.

Siden forsvinningen har bankkontoen hans stått urørt og mobiltelefonen hans har vært uten aktivitet. Nå er den slått av. 14. oktober ble han meldt savnet av sin søster.

Ukjent vikarbyrå
Tidligere er Nyman blitt etterlyst via svensk media, men uten resultat.

Hør innslag på Sveriges Radio om forvinningsmysteriet.

Politiet vet heller ikke hvilket vikarbyrå svensken skulle jobbe for.

- Vi har ikke funnet noe i verken norske eller svenske byråer. Derfor er vi også interessert i at det aktuelle vikarbyrået han skulle jobbe for kontakter oss, så vi kan gå videre derfra, sier Pettersson.

Prikkfritt rulleblad
Politiet vet ikke om det har skjedd noe kriminelt med den savnede.

- Han kan ha forsvunnet av egen fri vilje eller blitt utsatt for noe kriminelt. Han har til nå oppført seg klanderfritt og har aldri vært involvert med politiet, sier Pettersson.

Bor alene
Trass i at 43-åringen har en kjæreste, bor han alene i Motola og har ingen barn.

Dersom noen sitter på opplysninger om den savnede kan du kontakte politiet i Bergen på telefon 55 55 63 00 eller politiet i Sverige på telefon 00 46 01 41 22 93 14.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag