RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svenske kjendiser i puppekrangel

Sist oppdatert:
Glamourmodell Natacha Peyre får kjeft for å ha redusert brystene.

(SIDE2): Den svenske skuespilleren og programlederen Pernilla Wahlgren har lite til overs for kjendiser som ikke har gjort annet for å bli kjent enn å vise fram fordelene sine på TV.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I hennes nye blogg går det særlig utover glamourmodellen Natacha Peyre som ble kjent gjennom den svenske utgaven av reality-serien Paradise Hotel.

Puppetrikset
Peyre har nylig redusert størrelsen på silikonbrystene, og Wahlgren mener hun har gjort det for å holde seg i rampelyset, skriver Expressen.

- Dagens barn og ungdom tror nesten at «kjendis» er et yrke og vil bli kjent for å være kjent. Det er vel alle dokusåpene som har bidratt til det. Et bra grep hvis man skal bli kjent viser det seg er å få seg kjempestore silikonbryster og gjerne blondt hår, skriver hun videre.

Dobbeltmoral
Natacha Peyre har følgende tilsvar:

- Pernilla har sånn dobbeltmoral og er bare ekkel. Jeg gjorde det bare for at unge jenter skal innse hvor feil det kan gå. Pernilla gikk jo selv ut i avisen på søndag og pratet om utroskap, og tidligere har hun vist brystene sine i CAFÉ.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Side2s underholdningsquiz: Vinn en iPod Nano i dag!

På jakt etter en kjæreste? Prøv Side2 Singel du også!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere