RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svenske millioner til Exense

Sist oppdatert:
IT-selskapet har inngått en avtale som er verdt 3,5 millioner svenske kroner over tre år. Les mer her:
IT-selskapet Exense melder at de har inngått ny avtale til helsesektoren i Sverige på 3,5 millioner svensker kroner.

Selskapet meldte tidligere i dag at de har kjøpt Xecute.

Betaler 1,1 mill per hode

Det er det svenske selskapet Medicarrier som har bestilt en utvidet leveranse av ClockWork Logistics for støtte til deres lager- og leveranseprosesser. Avtalen strekker seg over tre år og Exense opplyser at kontraktsverdien for 2006 er på 2 millioner svenske kroner.

MediCarrier er eid av Stockholm Läns Landsting og er definert hovedleverandør og felles forsyningssenter fra eget sentrallager til alle virksomhetene, blant annet til alle sykehus i Stockholm.

ClockWork Logistics skal gi støtte til innkjøp av varer fra definerte avtaler, registrering, plukk og distribusjon. Det unike med leveransen er støtten som gis til verdikjeden mellom leverandør og kunde.

Denne avtalen bekrefter Exense Healthcare AB sin posisjon som markedsledende i Sverige og Norge av løsninger til helsesektoren innenfor innkjøp-, lager- og forsyningsprosesser, skriver selskapet i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere