RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svenske tradere har funnet smutthull hos UBS

Sist oppdatert:
Svenske aksjetradere har funnet et hull i datasystemet til meglerhuset UBS. Dette har ført til knalloppgang i den svenske warranthandelen
Dette melder di.se torsdag.

Et fåtall pengesterke aksjetradere skal ha funnet et hull i datasystemet til UBS. Med sekundraske handler skal de ha gjort milliongevinster gjennom å utnytte det internasjonale meglerhuset UBS' sløve datasystem.

Fruppen med tradere har løftet warrenthandelen i Sverige til en ny topp i februar. Samtidig har UBS hatt en kraftig vekst i dette markedet. UBS er nå nummer én innen warrentshandel i Sverige.

Nå viser det seg at en betydelig del av oppgangen kommer fra et lite antall tradere som har funnet et smutthull. Det er særlig Nokia-warranter fra UBS, som har vært tradernes favoritt.

Jari Pulkkinen, warrantansvarig hos UBS, bekrefter at banken har hatt problemer med de sekundraske handlene, skriver di.se.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere