RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svenskene rykker inn i Brann

Suksessen til Brann gjør klubben attraktiv også utenfor Hordaland. Nå er det klart at det svenske konsernet JM Byggholt blir en av Branns største samarbeidspartnere de neste sesongene.

Salgssjef Vibeke Johannesen i Brann mener JM Byggholts inntreden i klubben er spesielt interessant fordi det er et nordisk konsern det handler om.

Viktig avtale

- Brann har alltid hatt en god posisjon hos lokale og regionale bedrifter, og de betyr fortatt svært mye for oss. At et børsnotert svensk konsern ser potensial i Brann, viser at vi er attraktive også utenfor landets grenser, sier Johannesen.

De neste tre årene vil JM Byggholt få plass på Brann-drakten. Avtalen har en ramme på cirka åtte millioner kroner.

- Vi er stolte over å få plass på Brann-drakten, og skal gi spillerne murstein på brystet. Her skal det fortsatt bygges stein på stein, smiler regionsjef i JM, Yngve Fløisand.

Etablert i Bergen

Det svenske konsernet er nordens største private boligutvikler, og er notert på Stockholmsbørsen. Selskapet ble grunnlagt for mer enn 60 år siden, og etablerte seg i Bergen for fem år siden. Det norske hovedkontoret ligger i Bærum. Likevel valgte bedriften å se mot Brann fremfor Stabæk.

- Vi har som mål å bli mestere innenfor vår bransje. Da er det naturlig å samarbeide med Brann, som allerede er mestere. I likhet med Brann dyrker vi frem vinnerkultur og har fokus på gode og nære verdier. Da muligheten bød seg til å komme inn på Branns spilletrøye var det naturlig for oss å vurdere et samarbeid, sier Fløisand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere