RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svenskenes lunkne dom

Sist oppdatert:
Nå har svenskene tatt ordet, og dømmer det norske kongehusets kjoler. De er ikke imponert.

BILDESPESIAL NEDERST: Alle galla-kjolene

(SIDE2): Svenske Aftonbladet er lunkne i deres dom over de norske kongeliges kjoler.

Svenskene likte svært dårlig Side2s bemerkning om Madeleines korte, utringede kjole under festforestillingen i Oslo rådhus fredag.

LES SAKEN:Madde viste kløfta – igjen

Dette skapte en mediestorm i svenske aviser, som antydet at kjolen til Madeleine ikke var anstendig nok for norske medier.

LES OGSÅ:Hysteri rundt Madde-kløften

Hyller Madde
Nå har svenske Aftonbladet tatt rollen som dommer over de kongelige kvinners antrekk under gallamiddagen på Slottet lørdag. Ikke overraskende kroner avisen Sveriges yndling Madeleine som kveldens fineste, men er mer lunkne til de norske kjolene.

Mette-Marit kommer derimot godt ut av kåringen.

Madeleine valgte en mer diskré kjole på gallaen. Denne gangen var kløften betydelig mindre - men likevel ikke helt borte. Fredagens lårkorte kjole ble byttet ut med en lengre variant.

LES:Madde kneppet igjen

Her er et utvalg av Aftonbladets dom:

Prinsesse Madeleine: Brukte sitt forrige Nobelantrekk. Sammen med sitt blonde, løse hår bar hun ett av kongehusets private diadem. Fem kryss.

LES SIDE2 SØNDAG: Vi gir terningkast til de kongelige kjolene gjennom hele uka

Kronprinsesse Mette-Marit: Blir ofte kritisert, men fikk nesten en fulltreffer i går. Hun var søt som sukker i et rosa antrekk med hvit topp. Fire kryss.

Prinsesse Märtha Louise: Tar iblant store sjanser og eksperimenterer med antrekkene sine. Denne gangen var hun konservativ og hadde en klassisk prinsessekjole og private smykker. Tre kryss.

Dronning Sonja: Holder alltid dronning-stilen. På mannens fest bar hun en grå kjole og de berømte norske smaragdene. Tre kryss.

Kronprinsesse Mary: Pleier å være kjempepen, men hennes vinrøde fløyelskjole er kjedelig. På hodet bar hun et tiara med perler som tilhører Beatrix. Tre kryss.

Prinsesse Anne av England: Hennes interesse for klær virker laber, og det synes. På Haralds fest hadde hun på seg en hvit kjole med en markert stor krage. Ett kryss.

Kirkekonsert
Søndag skal det Norske kongehuset og de kongelige gjestene på kirkekonsert i Sollihøgda kapell. Deretter skal de kongelige være med på kanefart. Side2 er tilstede og kommer med full oppdatering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere