RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensker jaktet på Matrix-telefoner

Sist oppdatert:
Telefoner av den tradisjonelle sorten er et hovedelement i Matrix-filmene. Mandag overvåket svensk ungdom telefonkiosker i storbyene.

Ungdomskanalen NRJ, som også sender radio i Norge, startet et PR-stunt for "Matrix Revolutions" denne uken. På nøyaktig samme tidspunkt begynte det å kime i telefonkiosker i byene Stockholm, Gøteborg, Uppsala, Malmø, Luleå, Borlänge, Halmstad og Kristianstad.

Det skriver svenske Dagens Media.

De heldige som kjempet til seg telefonrørene og svarte med passordet "I need an exit", fikk muligheten til å vinne to billetter til verdenspremieren på filmen onsdag denne uken. Andre typer premier var middag for to og DVD-pakke med de to første Matrix-filmene.

NRJ gjorde dette sammen med filmimportøren Sandrew Metronome. Ideen med telefonkioskene kommer fra New Zealand, skriver Dagens Media og forteller at kampanjen er tatt ut på Internett med utlodning av dataspillet "Enter the Matrix" i tillegg til musikken fra filmene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere