RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensker misfornøyde med penisen

Sist oppdatert:
Svenskene bekymrer seg ikke bare for Euro og at knekkebrødet er for dårlig. En av ti at svensker er ikke fornøyd med sin egen penis. Stakkars söta bror.

Over 17.000 menn har deltatt i en undersøkelse på Aftonbladets nettsider. Her har de stemt frem sine beste og verste kroppslige sider.

- Hvordan du ser ut viser hvordan du har det, sier 38 år gamle Rickard til avisen.

Ønsker penisoperasjoner
Ikke uventet ønsker flesteparten av mennene i testen å se en veltrent og fast kropp når de ser seg i speilet. Undersøkelsen viste likevel at det var ansiktet de fleste var fornøyd med og kroppen flest menn var misfornøyd med.

En av ti menn syntes penisen var den beste detaljen på sin egen kropp, mens like mange mente at dette var den kroppsdelen de var minst fornøyd med. Blant de som deltok i testen opplyste en prosent at de hadde tatt en penisoperasjon mens ti prosent hadde lyst til å gjøre det.

Det store antallet deltakere i testen bekrefter trenden om at stadig flere menn, både yngre og eldre, er opptatt av hvordan de ser ut, skriver Aftonbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere