RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensker ut av Frankrike

Sist oppdatert:
Svenske Bonnier selger seg ut av Frankrike. Frankrike er ikke strategisk viktig, mener direktøren. Derimot lanserer Bonnier nytt tidsskrift i Norge i dag.

For tre år siden slo Bonnier seg sammen med Hachette Filipacchi Médias. Navnet ble Bonnier Hachette. Nå har Bonnier solgt sin halvpart i Bonnier Hachette til Hachette.

I Frankrike har Bonnier Hachette og Hachette Filipacchi Médias gitt ut hage- og innredningsmagasinene Mon Jardin & Ma Maison og Le Journal de la Masion. Forlaget hadde kontor i Paris.

I forrige uke solgte Bonnier sine 50 prosent av aksjonene i selskapet til Hachette, skriver Resumé.se. Bonnier mener tidsskrifter i Frankrike ikke er strategisk viktig.

- Vi tror ikke at vi på lang sikt har noe å Frankrike å gjøre, sier Jonas Bonnier, administrerende direktør i Bonnier Tidskrifter, til Resumé. Han opplyser at begge parter er svært fornøyd med salget.

I dag lanserer Bonnier Publications innredningstidsskriftet Bo Bedre i Norge. Bonnier gir allerede ut Illustrert Vitenskap her i landet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere