*Nettavisen* Nyheter.

Svigermors drøm og mareritt

Hva har damenes drømmemenn til felles?

20.12.05 08:54

(SIDE2): Det finnes en rekke undersøkelser og meningsmålinger om hvordan drømmemannen skal se ut.

I de fleste undersøkelser kommer det frem at kvinner helst vil ha morsomme menn.

Les mer:Hva humor har å si for forholdet mellom menn og kvinner?

Dersom de i tillegg er på jakt etter en som er god i senga bør de styre unna forretningsmenn. Hvem de imidlertid bør velge ser du ved å følge lenken under.

I tillegg kommer det stadig lister over mannekroppene kvinner vil ha .

Disse forandrer seg gjerne i tak med tiden, noe denne listen er et godt eksempel på.

Så når alt kommer til alt er det kanskje bare å slå seg til ro med at det finnes mange forskjellige typer menn , og at kvinner kanskje før eller siden faller for dem alle.

Det som uansett er sikkert er at kjente menn er noe damene faller for. Et godt eksempel på det er idrettskjendiser og rockere.

Bortsett fra kjendisstatusen har disse mennene så å si ingenting felles. Mens de sportslig anlagte kjendisene fremstår som sunne, friske og pyntlige i tøyet, går rockerne motsatt vei og gjør alt som er galt. Det bidrar nok til at de ikke stikker av med like mange modelljobber som de førstnevnte.

De bytter ut lange treningsøkter og manikyr med tatoverte kropper, kosthold som får nakkehårene til å reise seg, og klær og oppførsel som får mødre til å be om at deres døtre blir single til evig tid.

Til tross for disse enorme forskjellene faller kvinnene som fluer for begge disse yrkesgruppene.

I galleriet under ser du noen av mennene som er storsjarmører til tross for at det har svært forskjellige yrker og livsstil. Hvem av dem som er svigermors drøm får du selv avgjøre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag