RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Svigersønn fra helvete» sprer seg

PENTHOUSE PLAYBOYS? Kjetil Rolness som Jens Pikenes som Morgan Kane tar itu med The Killer eller Ari Behn i den nye Morgan Kane-versjonen.
PENTHOUSE PLAYBOYS? Kjetil Rolness som Jens Pikenes som Morgan Kane tar itu med The Killer eller Ari Behn i den nye Morgan Kane-versjonen. Foto: Isak Frøseth/Aller forlag
Sist oppdatert:
Utlandet morer seg med Ari Behns pistolfakter.

(SIDE2:) - Det kunne vært en scene fra en klassisk western, revolvere som blir trukket mellom byens sheriff og den fremmede som bringer død. Men plutselig avslører den mystiske mannen seg selv, og det er Ari Behn, forfattermannen til Norges prinsesse, Märtha Louise, skriver Hello!

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Sprer seg på nettet
Det er ikke bare Hello! Magazine som har fått med seg den nye videoen til Benny Borg og Penthouse Playboys over førstnevntes suksesslåt «Morgan Kane». Også Vanity Fair i USA, som har sin egen kongelige spalte som en form for absurditet, har fått det med seg og lenker til og med til videoen på YouTube.

Begge nettsteder morer seg kostelig over at Kjetil Rolness, aka Jens Pikenes i Penthouse Playboys, en gang kalte Ari Behn «svigersønnen fra helvete» i Dagbladets spalter.

Heller ikke portugiserne, som slår til med å kalle Ari Behn for «prins Ari», lar sjansen gå fra seg.

- Märtha Louises ektemann forvandler seg til en cowboy, skriver tvi24.

Går amok
Nettstedet for folk interessert i kongelige, The Royal Forums, beretter historien bak videoen. Mens det danske Billed-bladet konstanterer at Ari Behn går amok i revolverduell .

Videoen og låten er et samarbeid mellom Penthouse Playboys, Benny Borg og Aller forlag som i disse dager begynner å gi ut hele Morgan Kane-bokserien til Kjell Hallbing på nytt.

SE VIDEOEN TIL MORGAN KANE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere