RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søviknes vil klage på P3-hets

Sist oppdatert:
Terje Søviknes vurderer å klage P3-programmet «Mina» inn til PFU og Kringkastingsrådet.

(SIDE2:) Det var forrige uke at Os-ordføreren ble oppringt av P3-programleder Mina Hadjian og intervjuet på direkte under vignetten «Slut News». I forkant hadde programlederen kalt Os for en bygd der alle lignet på hverandre og fortalt at ordføreren, som ikke har hake, liker å ha seg med yngre jenter. Det ble også nevnt at han har vært mistenkt for voldtekt av en partikollega.

Søviknes føler at programmet begikk et grovt overtramp og vurderer å la til PFU og Kringkastingsrådet se på saken.

- I utgangspunktet pratet vi om hvorfor jeg tjente så godt og at jeg sikkert bare gikk rundt og lurte på om noen hadde laget kaffe. Men på slutten av seansen kom hun inn på episoden fra 2001. Da sa hun at hun var redd for mitt ve og vel siden jeg var beskyldt for å ha voldtatt en kollega. Det kom overraskende på meg, forteller Søviknes til Os og Fusaposten.

Mina Hadjian er kjent for sin råe stil og har irritert på seg flere enn Søviknes. Redaksjonssjef i P3 på Tyholt, Tone Donald, mener at ordføreren kom godt fra intervjuet.

- Jeg synes Søviknes kom godt fra det. Han svarte pent og høflig på alle spørsmålene og Mina er ikke ufin. Dessuten sier hun klart fra at han er på luften i begynnelsen av intervjuet, sier hun til Os og Fusaposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere