Svinaktig dårlig dimmefest

Foto: Magnus Collett (Privat)

Dimmeturen til Syden var perler for svin. Én er glad for å være hjemme, en annen måtte bli igjen.

27.07.09 14:13

Tenk deg at du er i en gjeng på ni glade gutter som skal dimme fra militæret. Dere blir enige om å dra til Ayia Napa på Kypros for virkelig å slippe katten ut av sekken.

Men istedenfor katt på hett blikktak blir alt bare gris og svineri.

Akkurat det skjedde med Jo Løchen og syv av ni i reisefølget.

Rett på sykehus
For det glade selskapet hadde knapt nok landet før én i reisefølge kjente seg uvel.

– Vi landet fredag, og allerede lørdag kjente én av oss symptomene. Den første som ble syk ble innlagt på sykehus søndag. Mandag ble én til innlagt, og tirsdag ble jeg og to andre innlagt. På onsdag ble to til av oss lagt inn, sier Løchen til ta.no.

På sykehuset fikk kameratgjengen slått fast at de hadde hatt svinaktig uflaks. De hadde fått svineinfluensaen hele gjengen.

Og med 41 i feber og den kraftigste influensaen de til dags dato har opplevd, fikk de sett lite eller ingenting av grisefestene VG Nett har udødeliggjort denne sommeren.

God forpleining
Til tross for nedturen fikk guttegjengen likevel grunn til å krølle halene.

– Det ble ikke helt som planlagt, men det er ikke noe å gjøre med. det har vært greit siden vi var flere sammen på sykehuset hele tiden. og det var et privat og veldig bra sykehus hvor vi fikk god behandling, sier Løchen.

Mandag landet Løchen på Gardermoen etter endt tur. Han måtte etterlate folk i følget som ikke var ferdig med karantenetiden på én uke fra man kjenner symptomene.

En av de gjenværende, Magnus Collett, skriver i en melding til Nettavisen at formen er på topp, og at han gleder seg til å komme hjem og til å tilbringe en uke på hytta for å komme skikkelig til hektene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.