RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svindlersetene kan bli dine

LEDIGE PLASSER: Nå kan du ha stadions beste plasser når Mets spiller hjemme på Citi Field.
LEDIGE PLASSER: Nå kan du ha stadions beste plasser når Mets spiller hjemme på Citi Field. (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Eieren sitter bak lås og slå og kan jo ikke dra på kamp...

(LXUS.no) Amerikas mest forhatte mann om dagen, Bernard Madoff, ble nylig dømt til 150 års fengsel etter å ha erkjent seg skyldig i det som sies å være den største investeringssvindelen begått av en enkelt person gjennom tidene.

LES OGSÅ:
Tidenes dyreste nummer
Kan bli styrtrik på dukkesamling

Og mens kona Ruth klamrer seg fast til det hun kan av familiens eiendeler med Bernie i kasjotten, selges flere av hans eiendeler nå til høystbydende - deriblant hans meget ettertraktede sesongbilletter til The New York Mets' hjemmekamper.

TATT PÅ FERSKEN: Bernard Madoff ble tidligere denne måneden bedrageridømt. Nå venter 150 år bak murene.

Banens beste

Og dersom du er ihuga Mets-fan er det bare å knuse sparegrisen. Madoffs seter på Citi Field er i arenaens Delta Club Platinum-seksjon og blant de mest ettertraktede som finnes. Det er mulig å sikre seg sesongkort på både første og andre rad, og ettersom baseball-sesongen starter allerede 13. april er det ingen ti å miste.

Dersom du skal ha fast plass hele sesongen, vil det ifølge Luxist koste deg 280.000 kroner per person. Det tilsvarer en snittpris på 3.500 kroner per kamp, men gleden over at han som opprinnelig eide dem sitter bak lås og slå mens du nyter sport og frisk luft, vil gjøre opplevelsen verdt hver krone...

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere