Gå til sidens hovedinnhold

Svindlet av gråtende mann

Da en gråtende mann kom og ba om penger til togbillett til Göteborg følte en Ljans-mann at han måtte hjelpe.

LJABRU: Det var nylig at en mann bosatt i Ljabrukollen Terasse ble utsatt for svindelen.

– Jeg sto utenfor og raket løv da en mann kom bort til meg. Han gråt og fortalte at han akkurat hadde flyttet inn i en leilighet her og hadde vært innom alle naboene, men at ingen svarte. Han fortalte at kona og deres to år gamle barn hadde vært i en ulykke i Göteborg og at han måtte reise ned dit for å hjelpe dem hjem igjen. Han fortalte at han ikke hadde noen penger og om jeg kunne hjelpe med å låne han penger, forteller mannen som ønsker å være anonym.

Syntes synd på ungen

Mannen gråt og var svært ute av seg da han oppsøkte Ljabrumannen.

– Jeg spurte han om 200 kroner holdt, men det mente han var for lite. Han tok opp en telefon og ringte til NSB, da sa han at billetten kostet 1.200 kroner. Jeg hadde 600 kroner og sa at han kunne få låne dem fordi jeg syntes så synd på han og ungen. Han sa han skulle ringe meg på kvelden, men jeg har ikke hørt noe, forteller mannen som ikke er i tvil om at pengene er tapt for alltid.

Advarer andre

– Dette er ren svindel og jeg har vært en idiot, men jeg vil bare advare slik at ingen andre blir utsatt for dette.

– Jeg syntes så synd på toåringen som var skadet, det hørtes jo så forferdelig ut og jeg ville bare hjelpe, sier mannen.

Mannen som utførte svindelen var norsk, høy og relativt kraftig bygd. Alderen anslås til å være mellom 32 og 35 år. Saken er ikke anmeldt til politiet.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford