RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svindyrt tiss

Det kostet bergenseren 2000 kroner å late vannet en sen lørdagsnatt.

22-åringen ble desperat da at blæren hans plutselig hadde overrasket ham med å skrike på tømming. Han hadde forlatt utestedet Metro da det stengte, etter en heftig lørdagkveld på byen. Men han glemte å svinge innom toalettet før han tok jakken sin og gikk ut i februarkulden. Med store mengder alkohol innabords, var det en lei forglemmelse.

Ingen hjelp å få
For etter å ha ruslet rundt i sentrum en stund fikk han helt plutselig et enormt behov for å lette på trykket. Han løp fra utested til utested, men kom ikke lenger enn til døren. Overalt var det stengt og ingen hadde velvilje til å slippe inn 22-årigen for å låne toalettet.

Til slutt klarte ikke mannen å holde seg lenger. Kveldens inntatte væske ble spylt ut i et inngangsparti i Strandgaten. Men uheldigvis for mannen sto han godt plassert i synsvinkelen til politiet. Etter at blæren var tømt, måtte han pent ta imot en anmeldelse for urinering på offentlig sted.

Protesterte på størrelse
Tirsdag møtte han i Bergen tingrett, hvor han tilsto uforbeholdent de faktiske forhold. Politiet mente 22-åringen måtte få en bot på 2000 kroner, noe mannen protesterte på. Han mente boten var for høy i forhold til hans sparsomme dagpenge-inntekt. Men retten syntes hensynet til likebehandling veide mer enn mannens svake økonomi, og dømte ham i tråd med politiets anbefaling.

Alternativt kan mannen gå i fengsel i fire dager for tissingen sin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere