*Nettavisen* Nyheter.

Svingte seg til topps

Katrine Moholt har aldri før deltatt i en eneste konkurranse. Søndag gikk hun og Bjørn Wettre Holthe til topps i «Skal vi danse» 2006.

20.03.06 10:01

(SIDE2): - Vi er veldig lykkelige. For en ære det er å vinne dette, sier Katrine Moholt til side2. Hun og dansepartner Bjørn Wettre Holthe svingte seg til topps i «Skal vi danse» 2006.

  • Se bilder fra jubelkvelden lenger ned

- Fantastisk gøy
- Dette har vært fantastisk gøy. Vi er svært takknemlige for å ha vært med på «Skal vi danse», sier Bjørn.

Blir det NM neste nå da?

- Nei, da må vi nok trene litt mer, ler Bjørn.

«Nå gleder jeg meg bare til å møte de nye bøndene»

Katrine om «Bonderomantikk»

Sjarmerer alle
Katrine Moholt sjarmerte først seerne i «Bonde-romantikk» på TV 2 - nå sjarmerer hun også hele Norge med sin fantastisk fine kropp og sine flotte dansetrinn.

- Hva gleder du deg mest til etter «Skal vi danse», Katrine?

- Nå gleder jeg meg bare til å møte de nye bøndene i «Jakten på klærligheten», spøker programlederen fra Bonderomantikk.

WEB-TV (abonnement):Se seiersdansen her.

- Begge parene er vinnere
Alle de gamle danseparene var tilbake i Sonia Henie-salen på Radisson SAS Hotel Plaza søndag, og heiet frem sine favoritter.

Blant publikum var også Grand Prix-stjernen Elisabeth Andreassen.

- Dette er en stor kveld. Begge parene er vinnere. Selv har jeg kommet både på første og andre plass i Grand Prix, og begge seierene var like store, sier hun.

Men hva gjør du blant publikum i «Skal vi danse»?

- Tro det eller ei, men jeg er jo faktisk Guri Schankes tante. Det var hun jeg heiet på i kveld, men hun er like mye vinner som Katrine, skryter Elisabeth.

Depper ikke over andreplassen
Guri Schanke og Tom Arild Hansen ble slått på målstreken, men deppet ikke av den grunn.

«Jeg unner Katrine dette»

Guri Schanke

- Dette føles veldig bra, men vi kunne sikkert danset bedre i kveld. Uansett har det bare vært helt fantastisk å få danse her foran tidligere verdensmestere, og et fantastisk publikum. Katrine og Bjørn fortjente å vinne. De har blitt utrolig flinke, og er et glimrende dansepar, sa Tom Arild til Side2.

- Jeg unner Katrine dette. Det hadde selvfølgelig vært gøy å vinne, men vi er kjempefornøyd med å ha vært med i alle programmene, legger Guri til.

Les flere saker fra «Skal vi danse»:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.