RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Swanstrøms hevn

Sist oppdatert:
I oktober fikk Dag Swanstrøm sparken fra Synnøve Finden. I går kuppet han generalforsamlingen.
Den tidligere Synnøve Finden-direktøren gikk til angrep på styret under selskapet ekstraordinære generalforsamling i går.

Swanstrøm ønsket ikke at meieriet skulle hente inn mer egenkapital. Da ville nemlig Swanstrøms eierandel og kontroll i selskapet bli redusert.

- Det hele er komisk, det minner meg litt om Kosmos-tiden. De forsøker å hindre meg fra å stemme for 400.000 aksjer som er knyttet til en termin. Dette er et tjuvtriks spør du meg, sier Swanstrøm ifølge Finansavisen.

Med fin margin klarte Swanstrøm å gravlegge styrets foreslåtte emisjonsfullmakt, som han selv mener er et kuppforsøk fra storaksjonærene Erik Must og Kjell Chr. Ulrichsen.

- Det var "close race", men denne gangen tippet kjøttvekta i min favør, og det er selvfølgelig deilig. Uten alle fullmaktene fra småaksjonærene hadde dette aldri gått. Jeg ble neste litt rørt over utfallet, sier Swanstrøm ifølge avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere