RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Swinger seg til nye sexpartnere

Sist oppdatert:
Flere titalls unge mennesker bytter partnere kun for sex, og hundrevis ønsker å være med i den eksklusive klubben for sexy unge " swingere". Møt dem her.

Partnerbytteklubben SYS ble startet av Vilde og Marcus høsten 2002. Ifølge de to er 90 prosent av swingersannonsene som ligger på nettet, useriøse. Dette var også en av årsakene til at de valgte å starte SYS som er et forum kun for seriøse.

SI DIN MENING:
For menn: Ville du prøvd partnerbytte om du fikk muligheten?
Ja
Nei

Se resultat

I dag er 43 par medlemmer i klubben, og antallet medlemmer øker stadig. En forutsetning for å bli medlem, er at man bli anbefalt for klubben.

- Dette sikrer at medlemmer er ekte swingerspar og har en høy grad av sosial intelligens og respekt for hverandre. Noe som er en forutsetning i dette miljøet, sier Vilde og Marcus

Det verserer nok en hel del myter om dette miljøet, men det er nok et fåtall som har kjennskap til hva som egentlig foregår på de myteomspunnede møtene der hovedmålet er å sjekke opp nye sexpartnere. Vi tok en prat med Vilde og Marcus for å forhøre oss om hva som er sant og usant når det gjelder swingersmiljøet.

Hva ligger i utrykket swingers?
- For oss i SYS er swingers først og fremst partnerbytte, i samme rom. For oss er dette ikke utroskap siden det skjer helt åpenlyst og alle parter er 100 prosent med på dette. Vi føler at vi på den måten får i både pose og sekk; vi har vår livspartner som vi utvikler vår kjærlighet med og vi får den ekstra spenningen ved å stadig kunne sjekke opp nye sexpartnere. Men vår livspartner elsker vi, andre puler vi!

Kan man være swinger selv om man ikke har samleie med andre enn sin partner?
-
Ja, i SYS må du være Full Swap for å kunne bli SYS Full Member, dvs. vi ønsker og liker å ha samleie med andre enn egen partner. Men det finnes en mykere variant, Soft Swap, som også er utbredt. De som er Full swap og de som er Soft Swap, leker sjelden med hverandre siden spillereglene er helt forskjellige.

SI DIN MENING:
For kvinner: Ville du prøvd partnerbytte om du fikk muligheten?
Ja
Nei

Se resultat

Er swingersmiljøet også åpent for single mennesker?
- Ja, mange swingers par leker med single også, for eksempel en trekant. I SYS kan ingen single bli SYS Full Member, men de kan registrere seg som SYS Curious og på den måten bli kjent med vårt miljø.

Får dere mange useriøse henvendelser?
- Veldig! Vi har blitt kontaktet av over 100 par i løpet av sommeren som har lyst til å bli med i SYS, men det er få som ender opp med å bli medlem. Noen er utenfor vår målgruppe, men det er også veldig mange som ikke engang tør å ta en telefonsamtale. Enten er det et par som ikke er samstemt, eller så er det en guttunge som synes det er spennende å leke par på nettet.

Hva er det viktigste for en typisk swinger?
- Sex, friheten, det sosiale, nysgjerrighet osv. Vi opplever at de som har swingers som livsstil, er interessante mennesker med mange forskjellige interesser. De er aktive mennesker som liker reising, god mat og vin og som engasjerer seg i samfunnsdebatten.

Hvor stort er det norske miljøet?
- Det vet vi ikke sikkert siden deler av miljøet er svært lukket. Vi har 43 par i SYS, men vi er selektive og har vår målgruppe som er unge, sexy mennesker i aldersgruppen 25-40 år. Vi vet det er mange swingerspar over 40 også. Det er en swingersklubb i Oslo og en i Trondheim, men vi har ikke inntrykk av at de er spesielt seriøse.

Hvordan er aldersfordelingen i miljøet?
- De fleste er nok over 30 før de begynner å swinge, men vi ser helt klart med SYS at dette er en livsstil som fenger yngre også. Men vi vil ikke anbefale at noen starter med dette før de par passert 20. Det er masse følelser sving, og er man under 20 synes vi man bør utforske egen seksualitet først.

Er det et lukket miljø?
- Ja, dessverre får vi vel si. Siden det fortsatt er mange fordommer mot vår livsstil selv om vi er i 2003 så kvier mange seg for å stå fram.

Vil det ikke lett oppstå et kjærlighetsforhold mellom personer som møter hverandre på denne måten?
- Vår erfaring er at våre medlemmer har et klart skille mellom swingerssex og kjærlighetssex. Vi har faktisk ikke hørt om noen som har forelsket seg i noen ny partner. For oss, Marcus og Vilde, blomstrer kjærligheten som aldri før! Vi opplever spennende ting sammen, noe som styrker parforholdet. Og vi tror vi blir mye mer kjent med vår partner og oss selv enn de som ikke er swingers.

Hva med kjønnssykdommer og beskyttelse, er det et tema som er ekstra viktig i swingersmiljøet?
- Absolutt. Hos oss er bruk av kondom en selvfølge. Vi elsker livet og ønsker ikke å sjanse med det.

Er det mange medlemmer som ønsker diskréhet, får de det?
- Ja, diskresjon er en selvfølge hos oss.

Hvem er mest kritiske til swingersmiljøet?
- Folk med fordommer som ikke engang har satt seg inn i hva vår livsstil innebærer før de uttaler seg.

Hva om noen er usikre, men likevel nysgjerrige? Hvordan går de frem for å bli kjent med miljøet?
- Vi foreslår en prat på telefon i første omgang. Deretter et uforpliktende møte på en pub eller kafeteria for å bli litt kjent. Stemmer alt for alle 4 kan man avtale et nytt erotisk møte.

Satser internasjonalt
Suksessen i Norge har gjort at Vilde og Marcus nå satser på å etablere SYS i flere land. Derfor har de lansert nye nettsider som skal appellere til et internasjonalt publikum.

- Sidene vil være på engelsk, men det vil også bli rom for tekst på det nasjonale språk etter hvert som flere land blir med. Det blir ikke noe pornografi på sidene våre, bare noen smakfulle erotiske bilder av våre medlemmer. Vi ønsker å framstille oss selv på en stilfull måte.

- Vi får allerede flere hundre tusen treff på sidene våre hver måned, og vi har ikke begynt å markedsføre klubben vår internasjonalt ennå!

Ønsker du å lese mer om Vilde og Marcus, SYS og swingersmiljøet kan du besøke deres nettsider. Det gjør du ved å følge lenken under.

Besøk Sexy Young Swingers

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere