*Nettavisen* Nyheter.

Sykehuset avslører knivdrap

Foto: (sa.no/Sykehuset Østfold)

Lisleby-drapet er loggført som knivstikking på Sykehuset Østfolds pressetjeneste.

Opplysningene har nå tvunget politiet til å bekrefte at den 35 år gamle kvinnen ble knivdrept.

Politiet har vært tause som østers når det gjelder opplysninger om hvordan den 35 år gamle kvinnen ble drept på Lisleby søndag kveld, og har begrunnet tausheten med hensynet til den videre etterforskningen.

På Sykehuset Østfolds pressetjeneste står imidlertid hendelsen i Søren Klæboes vei på Lisleby ved midnattsider rubrisert som en knivstikking, skriver sa.no.

Den korte oppdateringen viser at knivstikkingen ble loggført ved sykehuset klokka 23.56 søndag kveld og inneholder også opplysninger om kvinnens alder og at hennes pårørende er underrettet.

Klokken 13.58 onsdag ligger meldingen fortsatt ute på sykehusets medielogg.

Opplysningene betyr at kvinnen ble knivdrept.

Politiadvokat Nanna Aaby ved Fredrikstad politistasjon ble overrasket da sa.no ved 13.30-tiden gjorde henne oppmerksom på at disse opplysningene lå tilgjengelig for pressen på en passordbeskyttet nettside.

- Dette må jeg undersøke nærmere, svarer politiadvokaten da sa.no spør om hun kan bekrefte at kvinnen ble drept med kniv.

Klokka 14.15 onsdag ettermiddag bekrefter politiet kvinnen ble drept med kniv.

- Vi vil nå sende ut en pressemelding, men kan bekrefte at den avdøde er påført stikkskader med kniv, sier Aaby til sa.no.

Politiet har holdt kortene tett til brystet når det kommer til å gi pressen informasjon om hvordan kvinnen ble drept. Tirsdag ettermiddag begrunnet Aaby tausheten med at det var flere potensielle vitner i drapssaken som ennå ikke var blitt avhørt.

Pressetjenesten til sykehuset er ment for å kunne gi opplysninger pressen i forbindelse med personskader i forbindelse med ulykker på offentlige områder.

Les flere saker i sa.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.