*Nettavisen* Nyheter.

Sykepleierstudent på modelljakt

- Jeg har ikke alltid vært like snill, men jeg har lært av mine feil. Her kan du møte 21 år gamle Mari fra Vestby. Hun er en av over 4000 som har meldt seg på Modelljakten.

06.11.03 16:57

Vi tok oss en liten prat med Mari Stensaker (21 år) fra Vestby som er en av de håpefulle som har meldt seg på ”Modelljakten” Det vil si det var ikke hun som meldte seg på i det hele tatt:

- Jeg visste ikke engang om ”Modelljakten, jeg. Kjæresten min sendte inn bildet og han er nesten mer ivrig enn meg. Han maser på at jeg må sende inn flere bilder hele tiden, sier hun og smiler bredt.

Mari studerer sykepleie og er glødende opptatt av behandling av kreftpasienter. Hun tilbrakte sin praksistid ved Radiumhospitalet og er fast bestemt på å fortsette sitt arbeide med kreftpasienter:

- Det å kunne gjøre hverdagen deres litt lettere, gjør at man føler at virkelig man hjelper dem. Det er knallhardt å jobbe med kreftpasienter. Første gangen det gikk galt, strigrein jeg. Men blir lettere etterhvert som man lærer å skille mellom privatpersonen og sykepleieren.

Det er jo et faktum at supermodeller ikke er de som har mest tid å bruke på kjærester og skole. Så hva om Mari blir valgt ut til representere Heartbreak i London, vil hun da droppe skolen på tross av sitt kall for å hjelpe kreftpasienter?:

- Jeg er jo ennå ung. Skolen kan vente på meg. Dette er jo en sjanse jeg kanskje ikke får igjen senere.

Men hvem er da hennes forbilde, spør vi henne. Hun ler søtt:

- Ja, det må være mamma det. Hun er sånn en utrolig sterk person som har gått igjennom utrolig mye. Jeg har alltid fulgt hennes regler for hva som er rett og galt. Hun er bare flott.

Så sykepleierstudenten Mari er ei veldig snill jente da, spør vi henne spøkefullt:

- Jeg har ikke alltid vært like snill, men jeg har lært av mine feil. Da jeg var liten var jeg kanskje ikke så snill, sier hun med glimt i øyet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.