RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Team Frøy-Bianchi

Sykkeltalent klart for nytt lag

Sist oppdatert:
- Målet er å overraske, sier ulykkesfuglen fra Glava Tour.

Jon Anders Grøndahl har signert for Frøy-Bianchi. Men ulykkesfuglen fra Glava Tour of Norway var lenge usikker på om han kom til å fortsette sykkelkarrieren etter en trøblete sesong i 2012.

- Det var et vanskelig valg, om jeg skulle fortsette å sykle eller ikke. Jeg har brukt utrolig mye tid og krefter på idretten, da er det tøft når man ikke får noe tilbake. Fjoråret var sesongen jeg virkelig skulle slå gjennom, sier Grøndahl til procycling.no.

Et demotiverende 2012
Østlendingen som de siste tre årene har syklet på Team Plussbank, sier han hadde en negativ motivasjonkurve sist sesong. Før sesongen braket i gang måtte han redusere treningsmengden på grunn av ryggproblemer. I sesongen ble det velt på velt som satte en stopper for gjennombruddet. Grøndahl forklarer videre at et miljøbytte var avgjørende for ny motivasjon.

Han var med i en stor massevelt på den første etappen av Glava Tour, etter bare 15 minutters sykling, hvor han pådro seg hjernerystelse og måtte sy i foten.

Les også: Blodig åpning av Glava Tour

Monstervelten ble av vitner omtalt som et forferdelig syn.

- Det er noe av det styggeste jeg har sett. En av dem som sykler med grønn lagtrøye er ufattelig kvestet. Det er helt grusomt, sa Rune Steinsvik, øyevitne til velten, da procyling.no dekket rittet.

Les også:Stygg ulykke i Glava Tour

Kvalm av treningsplaner
Sykkeltalentet sier videre at han kommer til å redusere treningsmengden noe det neste året. Noe han mener kommer til å slå positivt.

- På slutten av sesongen ble jeg kvalm av å se en treningsplan. Nå er motivasjonen tilbake, og jeg har det gøy hver gang jeg drar ut på sykkelen. Frøy-Bianchi har vært flinke til å møte meg og mine meninger. Det er litt mindre alvor opp i det hele, det tror jeg kommer til å slå positivt ut. Jeg ser veldig fram til lagets første samling som starter på søndag, avslutter Grøndahl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere