(Romerikes Blad): – Et eldre ektepar har vært ute og syklet. En personbil har kjørt på begge syklistene. En syklist har hodeskader, men formentlig ikke alvorlig. Syklist nummer to har omkommet, sier innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad.

I følge Hammer ble den avdøde syklisten behandlet av leger fra luftambulansen, men livet sto ikke til å redde.

– De to syklende ble påkjørt av en bil på en veistrekning med fartshumper og hastighetsgrense 40 km/t. Fører av bilen er en dame i 20-årene. Det er ikke mistanke til synlig ruspåvirkning, men på grunn av ulykkens alvorlige karakter er det besluttet utvidet blodprøve av bilfører, skriver politiet på Twitter i kveld.

Politiet informerer om at det er fortsatt nære pårørende som ikke er varslet om ulykken.I følge politiet er det for tidlig å si noe om årsaken til ulykken.

– Ulykkesgruppa fra Statens Vegvesen og politiets teknikkere har gjort undersøkelser på åstedet. De tekniske undersøkelsene vil fortsette utover uken. Det er foretatt avhør av siktet bilfører og av vitner, men det gjenstår fortsatt en god del etterforskningsskritt i form av avhør og ytterligere tekniske undersøkelser av kjøretøy, fastslår politiet på Twitter.

Status til den avdødes samboer vurderes som moderat til alvorlig. Han er lagt inn på Ahus.Les flere saker fra Romerikes Blad her!